Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pistonsi dominirali u Charlottei

Pistonsi su u utakmicu krenuli s “Big 3″ postavom, Josh Smith je startao na niskom krilu uz Grega Monroea i Andrea Drummonda. Očito Stan Van Gundy ima pozitivni utjecaj na ekipu što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom 104 : 84, kasnije je izjavio da u sezoni ne planira startati s tri visoka igrača. Velika trojka je dominirala pod košem i uhvatila je 30 od 58 skokova ekipe, a Hornetsi su ostali na svega 36 uhvaćenih lopti, te su ih u potpunosti izdominirali pod košem gdje je odnos poena bio 38 : 24 za Detroit.

Drummond i Smith su ubilježili double – double učinke, Andre “Big Penguin” je ostvario 15 poena i 14 skokova (imao je još po 2 asistencije i blokade), a Josh je uz 14 poena i 10 skokova dodao 5 asistencija, te je čak i tricu pogodio iz dva pokušaja. Monroe je za 28 minuta također bio odličan i lijepo je popunio sve rubrike, 13 poena, 6 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte. Iskru s klupe je dao D. J. Augustin koji nastavlja s fenomenalnim igrama u predsezoni (6 asistencija u prosjeku do sada), te je bio najbolji strijelac ekipe sa 16 poena kojima je pridružio 6 asistencija, 4 skoka i niti jednu izgubljenu loptu.

Detroit je u svaku poluvrijeme startao s brzinom više, pa su tao prvu četvrtinu dobili 26 : 13, a treću 28 : 18, uz to su šuterski bili izuzetno raspoloženi i pogodili su 8/20 pokušaja za tri poena. Hornetsi nisu bili niti malo raspoloženi za popodnevni hakl, a jedini za kojeg to ne vrijedi je Gary Neal koji je bio najbolji strijelac susreta s 20 poena. Dovoljno je vidjeti šuterske postotke ekipe Hornetsa, ukupan šut 36%, a za tri poena su pogodili svega 3 puta od 22 pokušaja. Dvije trice su bilo djelo rookieja P. J. Hairstona za ukupno 10 postignutih poena koliko su zabili Al Jefferson i Brian Roberts.

Latest Posts

NE PROPUSTITE