Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pistonsi se rješavaju Marjanovića i Baynesa?

Nakon odlične prošle sezone i solidnog nastupa u doigravanju gdje su unatoč metli od Cavaliersa bili dostojan protivnik kroz sve četiri utakmice, Detroit Pistonsi ove sezone nisu na razini.

Trenutačno su dvije ekipe ispred njih u utrci za doigravanje, a Stanu Van Gundyju jasno je da su promjene nužne te mu se glavni trade asseti nalaze na visokim pozicijama. Dugoročni starter mu je Andre Drummond, ali izuzev njega na poziciji centra mogu igrati još četiri igrača: Boban Marjanović, Henry Ellenson, Aron Baynes i Jon Leuer.

Iako su Ellenson i Leuer prikladniji poziciji krilnog centra, svejedno i na toj poziciji ima još igrača poput Tobiasa Harrisa, tako da bi u front officeu trebali razmišljati o razmjenama za rezervnog beka šutera ili pak nisko krilo.

U Mo-Townu čelnicima franšize je jasno da Baynesa možda neće moći nanovo potpisati za 11 milijuna po godini, tako da bi bilo bolje riješiti ga se na vrijeme, a navodno je i BoBo bačen na trade block.

Koga god da pošalju van iz Detroita, zauzvrat bi im bilo najpametnije tražiti neki upgrade u odnosu na Reggieja Bullocka, koji im je trenutačno rezervni šuter.

Latest Posts

NE PROPUSTITE