Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pistonsi uzeli Realovu zvijezdu, Netsi se dogovorili s Wallaceom

Mladu i potentnu momèad Detroit Pistonsa za sezonu 2012/13 pojaèat æe Kyle Singler, sjajni 24-godišni bjeloputi krilni košarkaš iz Medforda u Oregonu.

Amerièki mediji javljaju da je Detroit dogovorio višegodišnju ugovornu suradnju s košarkašem koji je minulu sezonu u velikom stilu odradio u madridskom Realu.

“Raèunamo da æemo formalno potpisati ugovornu suradnju za deset dana”, izjavio je predsjednik košarkaških operacija kluba iz Michigana, nekad velika igraèka zvijezda kluba Joe Dumars.

Dogovor Singlera s Detroit Pistonsima oèekivan je rasplet NBA drafta iz prošle godine, kada su Pistonsi izabrali krilnog košarkaša 33. po redu. Odlazak na kaljenje u Madrid bila je samo privremena postaja u njegovu igraèkom razvoju. Odradio ju je odlièno odradio najprije u Alicanteu (prvih deset kola Endesa lige), a potom u Madridu.

Prema pisanju New York Posta, Gerald Wallace (30) napokon æe se skrasiti u Brooklyn Netsima. Jedan od najboljih krilnih igraèa u NBA ligi posljednjih godina u prošlih je 16 mjeseci promijenio dva kluba, prešavši najprije iz Charlottea u Portland, a potom iz Portlanda u New Jersey Netse.

Odnedavna Brooklyn Netsi ponudili su mu èetverogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna dolara. Wallace je pristao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE