Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pobjeda Barana, poraz Peljušiæa

Nikola Baran je nakon odliène premijerne utakmice protiv Southern University kada je upisao 23 koša, u juèerašnjem susretu odigrao samo 13 minuta zbog problema sa osobnim pogrešakama.

Brzo je zapisnièki stol digao crvenu tablicu na kojoj piše broj pet, što je znaèilo da Nikola više neæe moæi pomoæi svojoj ekipi. Baran je sveukupno odigrao 13 minuta i to iskoristio za odliènih 6 koševa (2-3 za tri), 4 skoka i 2 blokade.

Inaèe Baranovo sveuèilište Rollins je upisalo i drugu pobjedu, ovog puta su sa rezultatom 92:58 ispred 400 gledatelja nadvisili Puerto Rico-Mayague. Naš košarkaš Nikola Baran æe veæ danas imati priliku da popravi juèerašnji slab dojam protiv ekipe Puerto Rico-Rio Piedras.

Peljušiæu samo 7 minuta:
Za kraj možemo reæi da se na utakmici NCAA lige neoèekivano nije proslavio Zadranin, Ivan Peljušiæ (na slici). Njegov Northwestern je igrao protiv favoriziranog Butlera koji je rangiran trenutno kao 10. najbolje sveuèilište. Oèekivano je Butler slavio sa 67:54, no ipak gorak okus je 7 minuta za igraèa koji bi morao biti glavni igraè sa klupe Northwesterna te jedan od kljuènih igraèa svoje ekipe. Peljušiæ je za to vrijeme uspio samo jednom loptu uputit prema obruèu i to neuspješno.

Peljušiæ æe imati popravni ispit veæ u nedjelju kada æe se njegovoj ekipi suprostaviti Tennessee State.

Latest Posts

NE PROPUSTITE