Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pobjeda Orlanda u Chicagu

U noæi s ponedjeljka na utorak u sklopu predsezone u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta odigrane su tek tri utakmice. Jedinu je gostujuæu pobjedu upisao Orlando Magic.

Prošlosezonski finalisti slavili su u èikaškom United Centru protiv Bullsa 101-98 uz sedmoricu po broju poena dvoznamenkastih igraèa. Predvodili su ih Dwight Howard s 18 koševa i 10 skokova, te Vince Carter koji je ubacio poen manje, èime je Magic nastavio svoj savršen niz u predsezoni i upisao sedmu pobjedu iz isto toliko utakmica. S 18 poena, èetiri skoka, te po tri asistencije i osvojene lopte u dresu poraženog domaæina najbolji je bio Kirk Hinrich.

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 105-85
U svom Toyota Centru Houston Rocketsi lako su se obraèunali s Oklahoma City Thunderima, te su došli do èetvrte pobjede u sedmoj utakmici predsezone. U pobjedu 105-85 najviše su pokazali rookie Chase Budinger sa 17, te novopridošli Trevor Ariza sa 16 ubaèenih koševa. Kevin Durant bio je najbolji strijelac susreta, no njegovih 20 poena malo je znaèilo gostujuæoj momèadi.

Atlanta Hawks – Washington Wizards 113-95

Atlanta Hawksi i dalje dobro igraju u predsezoni. Uz jedan poraz upisali su i èetvrtu pobjedu, ovaj puta u Philips Areni u kojoj su bili bolji od Washington Wizardsa 113-95. Njihov ovogodišnji rookie Jeff Teague ubacio je 16 koševa, kao i Marvin Williams. Randy Foye postigao je 19 poena uz šest asistencija za poraženi sastav.

Latest Posts

NE PROPUSTITE