Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poèeo lov na LeBrona Jamesa i društvo

Otvoren je rok za prelaske košarkaša u NBA ligi. Širok krug igraèa spremnih osluhnuti ponude klubova predvodi ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James.

Dvostrukog najkorisnijeg igraèa lige veæ u èetvrtak posjetit æe predstavnici New York Knicksa i New Jersey Netsa. Oni su tek uvodna “ekspedicija” koja æe put Ohija kako bi “opipala puls” voðe Cleveland Cavaliersa, no kandidata za pojaèavanje momèadi ima još.

Ostane li u Clevelandu James može u sljedeæih godina priohodovati oko 125 milijuna amerièkih dolara, otiðe li u neki drugi klub, a najglasnije se spominju Chicago i Miami, u pet sezona zaradit æe oko 96 milijuna. No, možda dobiti i bolju priliku za naslov prvaka, a to je ono što traži.

Dwyane Wade, Chris Bosh, Dirk Nowitzki, Amare Stoudemire, Carlos Boozer, Shaquille O’Neal, Ray Allen, Rudy Gay i David Lee neki su od kandidata koji æe takoðer na tržište, kao i Joe Johnson kojeg se aktualni klub Atlanta ne želi odreæi pa mu nudi maksimalnu plaæu.

Ne sjeæam se da je ikada ovako bilo. U prijelaznim rokovima bilo je velikih igraèa, ali ovakav broj ne pamtim“, kaže predsjednik Netsa Rod Thorn.

Latest Posts

NE PROPUSTITE