Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Podcast: Intervju s kolumnistom Hrvojem Franèeskijem

Naš treæi gost u, nadamo se redovitim podcastima, je Hrvoje Franèeski, èije ste mnoge kolumne mogli proèitati na našem portalu. On je nakon Tonija Franuliæa i Davora Brkiæa odluèio posvetiti nam nešto svojega vremena kako bi dao svoja razmišljanja oko brojnih NBA pitanja, naravno uz odreðenu dozu humora prisutnu u svim njegovim pismenim radovima.

Bez puno okolišanja, Hrvoje je odmah iznio svoja razmišljanja o tome tko je najbolji igraè u ligi i oko koga bi gradio svoju momèad, da je u toj poziciji. Osvrnuo se i na nove razigravaèe u ligi, Rickyja Rubija i Kyriea Irvinga, te razmotrio tko bi mogao imati bolju buduænost u NBA ligi.

Osim rasprave o igraèima, Hrvoje se osvrnuo i na situacije u raznim momèadima, od njemu omiljenih Bullsa, preko Lakersa i Kobea Bryanta pa do Boston Celticsa i New York Knicksa koji ove sezone igraju ispod oèekivanja i možda je vrijeme za neke promjene u tim ekipama.

Odgovorio je Hrvoje i na nekoliko pitanja postavljenih na našem forumu, a na kraju je dao svoj osvrt i na NCAA ligu i najbolje sveuèilišne igraèe. Cijeli intervju u trajanju 27 minuta možete poslušati ovdje (10 MB).

Prethodni podcasti:
Toni Franuliæ – najava sezone 1. dio i najava sezone 2. dio
Davor Brkiæ – kondicijski struènjak

Latest Posts

NE PROPUSTITE