Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poker aseva: Hoæe li Stoudemire probuditi Sunse?

Rubrika Poker aseva danas dobiva novi nastavak. NBA novinar odgovarao je na pitanja anonimnog èitatelja koji je oèito vjerni navijaè Phoenix Sunsa.

Hoæe li Amare Stoudemire proigrati kao što je igrao prije 2 godine? Zasad je jako loše krenuo.
Amare je igraè sa sjajnim fizikalijama koji je imao tu nesreæu da nije imao trenera koji æe mu objasniti da ne možeš opstati samo na talentu. Koliko god uživali u njegovim zakucavanjima, ne mogu a da se ne zapitam zašto je toliko loš obrambeni igraè? U Sunsima se to još koliko-toliko pokrije jer nitko ne igra obranu.

Hoæe li Sunsi napraviti nešto ove sezone, kolko ja vidim DA!
Sunsi zasad igraju sjajno, evo rasturili su i moje Celticse, no to je veæ stara prièa. Ovako lepršava igra jednostavno ne prolazi u playoffu i ne vidim naèin na koji bi mogli u drugi krug playoffa, a kamoli dalje.

Jeli tako da je Shaquille O’neal pokvario igru Clevelanda, kao sto je Sunsima?
Nije Shaq kriv. On je sjajan igraè no ne zna za run&gun momèad poput Sunsa ni za momoèad poput Cavsa. LeBron živi od ulaza i zadnje što treba da mu kod ulaza smeta 140kg teški vlastiti suigraè. Stavi Shaqa u Denver i prvaci su!

Zašto Orlando igra tako loše, a ima predobre igraèe na svakoj pozicij?
Nisam primjetio da igraju loše?! Èak igraju iznenaðujuæe dobro s obzirom da su nakon ozljede Jammera Nelsona primorani startati Jasona Williamsa koji je bio milimetre do umirovljenja.


Ako želite i vi poslati pitanje našom struènom suradniku Davoru Vitkoviæu, pošaljite pitanje na davor.vitkovic@nba-croatia.com.

Latest Posts

NE PROPUSTITE