Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poker aseva: Najbolja ekipa za LeBrona?

Za poèetak novoga tjedna donosimo odgovore poznatnog NBA novinara Davora Vitkoviæa na 5 pitanja koja je postavio jedan od naših vjernih èitatelja, Pavle Novoviæ.

Koja bi po vama ekipa bila najbolja za LeBrona Jamesa?
Nadam se da æe LeBron ostati u Cavaliersima. Sjeæam se izjave Isiaha Thomasa iz sredine 80.tih: »Boston i Lakersi su sad bolji, no doæi æe i naše vrijeme, ne želim otiæi drugdje, ako u Detroitu ne osvojim naslov znaèi da nisam bio dovoljno dobar.«

Mislite li da æe Glen Davis izrasti u dobrog NBA igraèa?
Glen Davis je dobar NBA igraè. No, nikada neæe biti All-Star zbog nedostatka eksplozivnosti i visine što ga èini lošim skakaèem i lakim plijenom za blokadu. No, kao prva ili druga visoka rezerva s klupe (što bi trebao biti kad se opravi) je sjajan.

Tko je sve u NBA nosio broj 99?
Uz najboljeg igraèa prve polovice 20. Stoljeæa, Georgea Mikana u Lakersima (1948/56) nosili su ga Ariel Maughan (Detroit Falcons 46-47), George Glamack (Indianapolis Jets 48-49) i Roy Rogers (Boston Celtics 97-98)

Koji je igraè unosio najveæu energiju timu kad uðe sa klupe? (po mome mišljenju to je bio Bobby Jackson)
Slažem se, Bobby Jackson je bio sjajan. No, energija koju je Dennis Rodman unosio kao rezerva na poèetku karijere u Pistonsima bila je nevjerojatna.


Ako želite i vi poslati pitanje našom struènom suradniku Davoru Vitkoviæu, pošaljite pitanje na davor.vitkovic@nba-croatia.com

Latest Posts

NE PROPUSTITE