Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poker aseva: Posljedni šut za Allena ili Millera?

Posljedneg ponedjeljka u 2009. godini donosimo vam još jedan set od 4 pitanja koja ste vi, èitatelji našega portala postavili novinaru Davoru Vitkoviæu. Ovoga puta najviše su vas zanimali najbolji NBA igrai u raznim kategorijama.

Tko je najbolji kradljivac lopte u povijesti NBA lige?
Statitièki Alvin Robertson, no volio sam kako su Gary Payton i Scottie Pippen pritiskali suparnike.

Kada bi u istoj ekipi imao Reggie Millera i Ray  Allena i ostalo vam jedna sekunda za šut, za koga bi se vi odluèili da šuta?
Ako bi crtao akciju da igraè  izaðe iz bloka i šutira iz okreta Miller. Ako bi crtao da igraè pokuša dobiti loptu licem okrenut prema obruèu Allen. Dobro pitanje. Njih dvojica su uz Birda, Jordana, Roberta Horrya, Jerrya Westa i Sama Jonesa najveæi “Clutch” igraèi u povijesti lige.

Tko je po vašem mišljenju najkompletniji igraè NBA lige?
Kako je Jason Kidd ostario, to je LeBron James. Popravio je šut za tricu i igru u obrani i jednostavno je najdominantniji.

Tko je najbolji bloker u povijesti NBA lige?
Bill Russell. Zbog timinga i znanstvenog pristupa blokiranju. Koliko puta je samo blokirao 10-tak centimetara višeg Chamberlaina.


Ako želite i vi poslati pitanje našom struènom suradniku Davoru Vitkoviæu, pošaljite pitanje na davor.vitkovic@nba-croatia.com.

Latest Posts

NE PROPUSTITE