Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Policija spriječila fizički sukob između Rocketsa i Clippersa nakon utakmice

Vrlo napeta utakmica odvijala se u “Gradu Anđela”, točnije u Staples Centru. Naime, domaćini L.A. Clippersi, pobjedili su favorizirane Rocketse 113:102 na svom parketu. Iskre su frcale tokom cijelog dvoboja, a nažalost, utakmica nije bila u prvom planu nakon iste.

Kako nam javlja Woj, trojica igrača Houston Rocketsa predvođeni bivšim igračem Clippersa, Chrisom Paulom, napali su protivnike u svlačionici. Clint Capela odvlačio je pozornost suparnicima tako što je išao na glavni ulaz u svlačionicu, dok su Trevor Ariza, James Harden i Gerald Green predvođeni Paulom u svlačionicu pokušali ući kroz stražnja vrata koja povezuju gostujuću i domaću svlačionicu. Navodno su tražili Austina Riversa, koji nije nastupio te Blakea Griffina koji se na terenu svađao sa skoro svim Rocketsima, čak i njihovim trenerom, Mikeom D’Antonijem. 

Do fizičkog sukoba nije došlo jer su prestrašeni domaćini pozvali policiju te je L.A.P.D.(Los Angeles Police Department) ubrzo stigao na mjesto “zločina”. NBA legendama, Shaquille O’Nealu Charlesu Barkleyu, cijela situacija bila je smiješna jer kako oni tvrde, bili su u mnogo opasnijim situacijama te za policijom uopće nije bilo potrebe. Njihovu reakciju možete pogledati ovdje:

U redovima Houstona, Eric Gordon i Chris Paul imali su po 19 poena, dok je u redovima Clippersa Lou Williams ponovno brilijirao sa 31 poenom. Pomogao mu je Blake Griffin sa doubleom-doubleom (29 poena, 10 skokova).

Latest Posts

NE PROPUSTITE