Sunday, February 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Policija u Miamiju pretukla zvijezdu Heata?

Što se doista dogodilo košarkašu Miami Heata Carlosu Arroyu (30)?, pitaju se mediji na Floridi, nakon što su u javnost “procurile” fotografije pretuèenog portorikanskog razigravaèa.

Ono što se zna jest da da je policijski službenik na motociklu u petak ujutro pokušao zaustaviti automobil koji je vozio košarkaš i to stoga što je Portorikanac vozio presporo. Sluèaj se nije odigravao u gluho doba noæi veæ pri danjem svjetlu, a Arroyo je, poznato je takoðer, putovao na trening.

Prema policijskom se oèitovanju Arroyo najprije odbijao zaustaviti. Kada je policijac napokon u tome uspio, Portorikanac se nije dao izvan vozila. Zbog toga je priveden u obližnju policijsku postaju. Službeni razlog: neposluh i otpor pri privoðenju.

Nakon toga sluèaj postaje kontroverzan. Na fotografiji snimljenoj u policiji vidljivo je da je Arroyo, koji je prošle sezone igrao u izraelskom Maccabiju, pretrpio fizièke ozljede na predjelima lica, vrata i glave. Tko zna kako li je tek prošao s ostalim dijelovim tijela…

Objavljene fotografije izazvale su pravi bijes floridske imigrantske zajednice, pogotovo Portorikanaca. Najlogiènija hipoteza koja se lokalnim novinarima nametnula sama po sebi jest moguænost da su policajci košarkašku zvijezdu zamijenili za narkodilera.

Iz Miami Heata zasad nisu komentirali incident. Nije to uèinio niti Arroyo, osim što se kratkim priopæenjem isprièao navijaèima, suigraèima i poslodavcima na negativnom publicitetu koji im je priskrbio.

Latest Posts

NE PROPUSTITE