Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Popovich: Chris Paul je kao dječak kojem su ukrali sve igračke

Sinoć su sjajnu utakmicu odigrali San Antonio Spursi i Los Angeles Clippersi, a prije susreta zanimljive izjave, u svom stilu, dao je Gregg Popovich o najboljim igračima Clippersa.

Spursi su slavili na utakmici rezultatom 104:102, ponajviše zahvaljujući Timu Duncanu koji je postigao koš uz prekršaj dvije sekunde prije kraja te je realizirao slobodno bacanje za konačan rezultat. Duncan je na kraju susreta ubacio 34 poena i uhvatio 11 skokova i tako potpuno zasjenio 12 godina mlađeg Blakea Griffina.

“On igra vrlo čvrsto i to mu daje prednost”, rekao je Popovich o Griffinu, kojemu je Duncan pokazao kako je još puno rada pred njim ako želi postati najbolji igrač na svojoj poziciji. “On radi na poboljšanju svojih slabosti, kao i ostali dobri igrači. Napreduje svake godine pa bi se moglo reći da je poseban. Tek je zagrebao površinu u odnosu gdje će biti za dvije ili tri godine. Bit će sve bolji i bolji.”

Nakon toga pohvalio je Popovich u svom stilu i razigravača Clippersa, Chrisa Paula, koji je na utakmici postigao 14 poena i podijelio 12 asistencija.

“On je opasan igrač i pravi davež”, započeo je Popovich. “Ne znam postoji li igrač koji više voli natjecanje od ovog malca. On je jedan od onih kojima su ukrali sve igračke kada su bili djeca. Sada se osvećuje svima i zato je ljut svaki puta kada kroči na parket.”

Spursi su trenutno s omjerom 55-17 na prvom mjestu Zapada te imaju dvije pobjede manje od Miami Heata, koji se nalazi na vrhu Istoka, ali i na vrhu poretka cijele lige, dok se Clippersi bore za treće mjesto Zapada. Trenutno imaju jednu pobjedu manje od Denvera, ali odmah tu su i Grizzliesi koji imaju pobjedu manje od Clippersa, tako da će sigurno biti zanimljiva njihova borba do samog kraja regularnog dijela sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE