Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Popovich: Ima li još pitanja zašto je Duncan ostao s nama?

Tim Duncan, 36-godišnji centar San Antonija, definitivno je jedan od najboljih košarkaša posljednjih desetak godina u NBA ligi.

Premda je posljednjih godina daleko sporiji od mnogih konkurenata na parketu, ovaj majstor je i dalje za mnoge enigma i prava napadaèka napast. Prvenstveno inteligencijom i iskustvom Duncan odolijeva mlaðim snagama, a unatoè tome su se mnogu zaèudili kada su Spursi odluèili zadržati ga i dalje u momèadi nakon ovog ljeta.

Potpisali su Duncan i Spursi novi ugovor na tri godine, a samo podsjetimo da je od 1997. godine Duncan u crnom dresu Spursa.

U prvom ogledu nove sezone Duncan je bio najzaslužniji što je njegova momèad slavila kod mlade i iznimno talentirane momèadi New Orleansa s 99:95. Duncan je ogled završio s 24 poena, 11 skokova i tri asistencije. Inaèe, veæina akcija u završnici išla je upravo na Duncana.

“Ima li i nakon ove utakmice još pitanja i èuðenja zašto je Duncan i dalje s nama? Ako ima, predlažem toj gospodi neka pogledaju ovu utakmicu. Ako su pametni shvatiti æe zašto je s nama i više neæemo morati razgovarati o tome”, rekao je trener Spursa Gregg Popovich, èovjek koji je uvijek govorio bez dlake na jeziku.

“Ova momèad New Orleansa je odlièna. Prepuni su talenta, atletski izuzetno spremni. Bit æe osvježenje sezone, osjeæa se to”, dodao je Popovich.

Latest Posts

NE PROPUSTITE