Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Popovich je nagovorio Marjanovića da potpiše za Pistonse

Kako prenose novine San Antonio Express News, srpski gorostas Boban Marjanović je i ove godine bez većih problema mogao igrati za San Antonio Spurse, ali Gregg Popovich ga je uvjerio da mu je možda bolje ako potpiše s Detroit Pistonsima:

„On je tako drag dečko. U jednom tenutku sam ga morao uvjeravati da je sedam milijun godišnje puno bolje od 3 milijuna. Rekao sam mu: ‘Hajde, nosi se odavde, idi, moraš iskoristiti takvu priliku’, ali on se osjećao krivim.“

Uz nagovor Popovicha, Boban će sada u Detroitu zarađivati sedam milijun dolara po sezoni, gdje će igrati s još dvojicom bivših Spursa, Aronom Baynesom i Rayom McCallumom. Marjanović je u San Antoniju postao miljenik navijača, a sigurno će ga zavoljeti i publika u Motor Cityju, za što je uvjeren njegov novi trener Stan Van Gundy:

„Svidio se svakome tko ga je upoznao. Prvo što ljudi kod njega primijete očito je visina, ali on je stvarno dobar dečko.“

„Isprva sam želio ostati u Spursima, rekao je Marjanović, ali i ovo je dobro. Mislim da sam donio ispravnu odluku.“

Zanimljivo je da su Pistonsi morali otpustiti 34-godišnjeg veterana Joela Anthonyja kako bi potpisali Marjanovića, a upravo je Anthony sada u San Antoniju, gdje se bori za mjesto na rosteru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE