Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Popovich ne ide u mirovinu, Duncan još uvijek zagonetan

San Antonio Spursi nalaze se na korak od osvajanja petog naslova prvaka. Otvoreno pitanje na kraju sezone glasi – hoće li Tim Duncan u mirovinu ili će igrati i sljedeće sezone.

Sve glasnije se spominje odlazak Tima Duncana u mirovinu i to posebno ukoliko dođe do petog naslova prvaka. Duncan je na posljednjoj pressici odbio konkretno reći nastavlja li karijeru ili će se umiroviti.

“Nemam apsolutno nikakve planove po pitanju bilo čega, o tome ću razmišljati kada za to dođe vrijeme. Ne kažem da odlazim u mirovinu, ali ne kažem niti da ostajem. Ne kažem ništa. Uvijek sam govorio da ću igrati dok osjećam da mogu dati doprinos momčadi. Trenutno se tako osjećam, ali vidjet ćemo kako ću se kasnije osjećati.”

“Uopće o tome ne razmišljam. Što god ljudi govorili i prenosili kao iz bliskih izvora, saznaju to od nekud drugdje jer ja nisam apsolutno nikome ništa govorio po tom pitanju”, tvrdi Duncan.

Za razliku od Duncana koji je još uvijek neodlučan, Gregg Popovich jasno tvrdi kako ostaje i sljedeće sezone.

“Općenito se ne osjećam umornim, danas jesam fizički umoran, ali generalno sam spreman. Želim nastaviti s trenerskim poslom. Naravno da ostajem, nisam uopće mislio da ću sada odgovarati na ta pitanja”, dodaje Popovich.

Latest Posts

NE PROPUSTITE