Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Popovich: Ovo je sranje

San Antonio Spursi su u prvoj utakmici finala Zapada protiv Golden State Warriorsa ispustili 25 poena razlike, a crna serija je krenula ozljedom Kawhija Leonarda. On je izvrnuo već načeti gležanj lijeve noge kada je nakon šuta stao na nogu Zaze Pachulije te propustio ostatak utakmice, a neće zaigrati niti u drugoj.

Pachulia je u nes(p)retnom trenutku ušao svojom lijevom nogom pod Leonarda te ga mnogi osuđuju za namjerno ozljeđivanje najboljeg igrača Spursa. No, Gregga Popovicha niti ne zanima je li Gruzijac imao namjeru ili ne i oštro ga je kritizirao:

Ovo je sranje. On ima povijest takvih incidenata, ne možete samo reći ‘Nije bilo namjerno’. Koga boli briga je li bilo namjerno? Jeste li ikada čuli za ubojstvo iz nehaja? Svejedno idete u zatvor ako nekoga ubijete dok vozite i pišete poruku, iako to nije bila vaša namjera – ono što mene brine je što sam vidio. Briga me samo za ono što se dogodilo. Njegova povijest samo pogoršava sve ovo i pravi me jako, jako ljutim“.

Prisjetio se tako Pop incidenata koji su se događali dok je Zaza nosio dres Dallas Mavericksa. Svojevremeno je laktario Pattyja Millsa, umalo slomio ruku Leonardu, a čak je ušao i u konflikt sa sadašnjim suigračem Davidom Westom.

I vi želite čuti kako se mi osjećamo? Želite znati je li nam to umanjilo šanse ili ne? Igramo protiv najvjerojatnije najbolje momčadi u ligi. Ne znamo što će se dogoditi na Istoku. 9,75/10 ljudi će vam reći da će nas Warriorsi pobijediti. Imali smo jako dobru sezonu, igrali smo dobro u playoffu, ja mislim i da smo postajali bolji. Vodimo 23 razlike u trećoj četvrtini i Kawhi se ozljedi. A vi želite čuti jesu li nam se šanse umanjile ili ne? A vi želite čuti kako se mi osjećamo? Evo tako se osjećamo“, izjavio je vidno isfrustrirani Popovich.

Sljedeća utakmica se igra noćas u 3 ujutro.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE