Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Popovich uživa gledajući Warriorse

San Antonio Spursi i Golden State Warriorsi su i ove godine najveći konkurenti na Zapadu. Na otvaranju sezone je Gregg Popovich nadmudrio Stevea Kerra, ali dosta se toga od onda promijenilo u igri Dubsa. Igraju najbolju košarku u ligi, a čak i Popovich priznaje da ih obožava gledati.

Ne analiziram Warriorse. Ponekad pogledam utakmicu jer ih je zabavno gledati. To morate priznati, oni su druga liga za nas ostale“, izjavio je trener Spursa.

Pop već godinama drži franšizu u vrhu lige, a zadnjih par godina najveći su mu konkurenti upravo Warriorsi, iako se nisu susreli u finalu konferencije. Ove godine obje momčadi igraju odlično te su velike šanse da se to ostvari.

Koja momčad ne bi okupila najbolje pojedince koje može? Napravili su dobar posao, shvatili su to i isplatilo im se. To nema veze s ‘to nije fer’. Život nije fer. Prijeđi preko toga. Igraj protiv njih. Ako ih želiš pobijediti, daj sve od sebe da to učiniš. Daš ili ne daš. Ne treba ih se ocrniti u ničemu. Oni su prekrasni“, nadodao je na pitanje o rosteru Warriorsa.

Sljedeći susret ovih momčadi je 11. ožujka u AT&T Centeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE