Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Popovichev pomoćnik postao GM Netsa

Brooklyn Netsi i službeno su dobili novog generalnog menadžera. Riječ je o Seanu Marksu, dosadašnjem pomoćnom treneru San Antonio Spursa.

Sudeći po navodima američkih novinara, potpisao je ugovor na četiri godine. Marks je proteklih pet godina radio sa Spursima, u početku kao direktor košarkaških operacija i GM u njihovoj D-League filijali Austin Torosima, a kasnije i kao pomoćnik Gregga Popovicha.

Nakon naporne potrage, sretni smo što je Sean naš novi generalni menadžer. Ima iza sebe dobro igračko, trenersko i menadžersko iskustvo, a njegov posao u jednoj od najboljih NBA momčadi daje mu dodatnu prednost. Oduševljeni smo njegovom vizijom, njegovim vrijednostima te njegovom osobnošću i entuzijazmom. Odabrali smo ga jednoglasno i radujemo se njegovom vodstvu te se nadamo da ćemo s njime izgraditi uspjeh”, izjavio je predsjednik Netsa Mikhail Prokhorov.

I sam Marks je imao nešto za reći: “Jako sam uzbuđen što sam imenovan novim GM-om Brooklyn Netsa i što sam postao dio jedne dinamične organizacije u Brooklynu. Zahvalio bi se odboru što mi je dao ovakvu priliku i radujem se ovom izazovu.”

Kao igrač, proveo je 11 sezona u NBA ligi, većinom ulazeći s klupe i nije ostvario zapaženu karijeru, bilježeći 3 koša i nešto više od 2 skoka po utakmici. Najveći uspjeh mu je osvajanje prstena 2005. godine, baš sa Spursima, a u Brooklynu se nadaju da će ipak bolji dojam ostaviti obavljajući posao generalnog menadžera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE