Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poraz Bostona, Wade ponovno sjajan

Košarkaši Bostona izgubili su tek drugu u 17 posljednjih utakmica NBA sezone na gostovanju kod Detroita (104-92). Više od samog poraza može ih brinuti ozljeda Kevina Garnetta.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Dwyane Wade (45)
  • Asistencije: Steve Nash (15)
  • Skokovi: Zach Randolph (17)
  • Ukradene lopte: Kevin Martin (4)
  • Blokade: DeAndre Jordan (7)

Krilni centar ozlijedio je desnu nogu pri jednom zakucavanju na kraju prve èetvrtine. Iako je rentgensko snimanje kojem se odmah podvrgnuo u Auburn Hillsu pokazalo da nema prijeloma, Garnett se do kraja utakmice nije vraæao na parket, te su obezglavljeni Celticsi, koji takoðer veæ šest utakmica igraju bez prvog razigravaèa Rajona Ronda (gležanj), bez njega posrnuli kod jedne od najslabijih momèadi Istoène konferencije.

Tracy McGrady za pobjednièku je momèad zabio 21 koš uz osam asistencija, dok je goste predvodio Paul Pierce s 33 koša, pet skokova i osam asistencija.

Miami Heat pobijedio je deseti uzastopni put na gostovanju, sada kod Houston Rocketsa. U srijedu je bilo 125-119 za floridski sastav. Dwyane Wade predvodio je pobjednike s 45 koševa. Iz igre je šutirao 17-24, a slobodna bacanja gaðao 10-10. Granicu od 40 koševa probio je 30. put u karijeri, i to samo dan nakon što je 40 koševa zabio New York Knicksima u pobjedi 106-98.

LeBron James dodao je u 16. pobjedi Miamija u 17 posljednjih utakmica 20 koševa uz devet asistencija, a Chris Bosh 21 koš.

Houstonu je ovo bio prvi poraz nakon pet uzastopnih pobjeda. Luis Scola ubacio je 22, a Kevin Martin 21 koš uz devet asistencija.

Prvaci Lakersi prekinuli su niz od triju uzastopnih poraza slavivši na gostovanju kod New Orleansa 103-88. Lamar Odom, kojeg je trener Phil Jackson maknuo iz startne petorke, bio je najbolji u pobjednièkim redovima s 24 koša. Kobe Bryant dodao je 20, a Andrew Bynum 18 koševa.

Dvije dominantne figure na parketu mogli su vidjeti navijaèi u Los Angelesu. Utah Jazz pobijedila je domaæe Clipperse 103-95 zahvaljujuæi sjajnoj igri Ala Jeffersona (31 koš, 10 skokova). S druge je strane pod obruèima briljirao Blake Griffin s 30 koševa i 12 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE