Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poraz Bucksa, Ukiæ ubacio 7 koševa

Sinoæ je u NBA ligi odigrano pet utakmica, uz dvije gostujuæe pobjede Cavsa i Heata.

Knicksi se se lako obraèunali sa najgorom momèadi lige Netsima nanjevši im 19-ti ovosezonski poraz. Najzaslužniji za to bio je Al Harrington s 26 koševa, 14 skokova i 5 asistencija. U redovima poraženog domaæina jednako je ubacio Chris Douglas-Roberts.

Nakon utakmice Al Harrington je izjavio: “Ako želimo krenuti u pravom smjeru, moramo pobijediti u utakmica protiv momèadi kao što su Netsi”.

Cavsi su ostvarili uvjerljivu gostujuæu pobjedu nad Bucksima. Najefikasniji bio je Delonte West sa  21 košem i 4 skokova. LeBron James imao je skromnu veèer ubacio je za njega skromnih 14 koševa, uz 10 asistencija i 5 skokova. Najefikasniji u redovima domaæina bio je Brandon Jennings sa 24 košam, 4 skokova i isto toliko asistencija. Naš reprezentativac Roko Leni Ukiæ odigrao je utakmicu sezone, na terenu je proveo 15-ak minuta te ih je vrlo dobro iskoristio. Ubacio je 7 koševa, šut iz igre 3:4, te imao jednu asistenciju.

Nakon utakmice LeBron James je izjavio: “Uvijek sam bio timski igraè, šutiram kada mi to suparnièka obrana dopusti. Bucksi su odigrali izvrsnu obranu i nisu mi dopustili ulazak ispod koša, kada sam  i uspio uæi u reket dodao sam loptu suigraèima koji su se nalazili na otvorenom šutu”.

Rezultati:

New York Knicks – New Jersey Nets 106:97
Milwaukee Bucks – Celveland Cavaliers 86:101
Detroit Pistons – Washington Wizards 98:94
Sacramento Kings – Miami Heat 102:115
Los Angeles Lakers – Phoenix Suns 108:88

Latest Posts

NE PROPUSTITE