Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poraz Peljušiæa protiv Marciusa, odlièan Wall

Ivan Peljušiæ i njegov Northwestern je u polufinalu konferencije BIG 10 izgubio protiv Purduea u kojemu je u rosteru i Hrvat Sandi Maricus.

Northwestern popustao na kraju

Košarkaši Northwesterna su se držali u igri sve do zadnje minute, ali kod rezultata 61:62 slijede tri promašaja za tri poena, dok su na drugoj strani igraèi Purdue pogaðali s linije slobodnih bacanja i na kraju zasluženo slavili rezultatom 61:69. Ni jedan od naših predstavnika nije dobio priliku, a više o moguænostima Northwesterna za odlazak na March Madnes obavijestit æemo vas tijekom sljedeæih dana jer postoji moguænost da se plasiraju putem pozivnice buduæi da je rijeè o ekipi koja je završila na 7. mjestu konferencijskog natjecanja.

Big 12: U finalu Kansas State i Kansas, poraz Šekelje

Neuspjeh je danas doživio i Dragan Šekelja u dresu Baylora, koji se se kao što smo veæ pisali, plasirali na March Madness. U polufinalu konferencijskog turnira Big 12 bolji su bili igraèi Kansas Statea.

U drugoj polufinalnoj utakmici konferencije Big 12 Kansas je obranio titulu favorita, po mnogima i najveæeg favorita NCAA lige, protiv Texas A&M-a. Pobijedili su rezultatom 79:66, a najbolji igraè utakmice je bio Sherron Collins sa 26 poena i 6 asistencija. Xavier Henry je pridodao 15 poena.

Za kraj dodajmo kako se Kentucky plasirao u polufinale konferencije SEC. John Wall je u pobjedi svoje ekipe odigrao odliènu partiju. Upisao je 23 poena (7/12 iz igre) te uz to pridodao 7 skokova i 5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE