Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porazi za prve dvije ekipe Zapada

Tek je drugi dan doigravanja, a veæ smo vidjeli mnoštvo uzbudljivih utakmica i napetih završnica. Memphis i New Orleans uspjeli su pobijediti omjerom prvu, odnosno drugu ekipu Zapada u neizvjesnim utakmicama.

Veèer su otvorili San Antonio Spursi i Memphis Grizzliesi. Utakmica je uglavnom bila neizvjesna te je kljuènu tricu Shane Battier 23 sekunde prije kraja. Spursi su igrali bez Ginobilija, a problema su imali i pod košem gdje su Randolph i Gasol kombinirano ostvarili uèinak od 49 poena i 23 skokova. Izvještaj s ove utakmice možete proèitati ovdje.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Kevin Durant (41)
  • Asistencije: Chris Paul (14)
  • Skokovi: Zach Randolph (14)
  • Ukradene lopte: Chris Paul (4)
  • Blokade: Jermaine O’Neal (4)

Nakon ove uzbudljive utakmice oèekivala se jedna nešto laganija, svi su vidjeli Lakerse kao sigurne pobjednike nad New Orleansom, no to se nije ostvarilo. Prvenstveno zbog Chrisa Paula koji je pokazao kako jedan razigravaè mora igrati te ostvario uèinak od 33 poena, 14 asistencija i 7 skokova. Izvještaj s utakmice možete proèitati ovdje.

Kao što se i oèekivalo, i susret Bostona i New Yorka razriješio se u posljednjim sekundama. Jedan od najboljih šutera svih vremena, Ray Allen donio je svojoj momèadi pobjedu tricom 11 sekundi prije kraja. S druge strane Carmelo Anthony promašio je šut za pobjedu. Allen je utakmicu završio s 24 poena i 6 skokova, a kod Knicksa se istaknuo Stoudemire sa 28 poena. Detaljnije o ovoj utakmici možete proèitati ovdje.

Napeto je bilo i u Oklahomi gdje su domaæini svladali Denver rezultatom 107-103. Minutu prije kraja minimalno vodstvo od +1 imao je Denver, no Thunderi su koševima Perkinsa, Westbrooka i Duranta uspjeli osigurati pobjedu. Durant je postigao 41 poen uz 9 skokova, dok je kod Denvera dobar bio Nene sa 22 poena i 8 skokova. Opširnije o ovoj utakmici možete proèitati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE