Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poremeæeni muškarac prijetio nožem u Staplesu

S 15-ak minuta zakašnjenja izašli su na zagrijavanje uoèi subotnje dnevne utakmice NBA lige u Staples Centru košarkaši LA Clippersa i Cleveland Cavaliersa.

Razlog tome bio je nasilan ulazak u unutrašnjost dvorane poremeæenog muškarca s nožem. Hladnim je oružjem èovjek bez ulaznice zaprijetio redaru na ulaznom punktu, te se, kada ga je ovaj odluèio pustiti, dao u trk prema parketu. Na njega je, sat i pol prije poèetka utakmice, i stigao, ali su ga ondje okružili djelatnici osiguranja, njih oko 25. Neugodna je situacija trajala do dolaska policije, koja je savladala i uhitila oèito neuraèunljivog gosta.

Utakmica zbog incidenta nije zakasnila, premda su igraèi zadržani nešto duže u svlaèionicama zbog rutinske kontrole. Iz istog razloga nakratko je evakuirana poèasna loža.

Dramu svladavanja uljeza igraèi su preko sigurnosnih kamera pratili u svlaèionicama.

“Govorio je èudne i nepovezane stvari koje nitko nije razumio. Psovao je i govorio besmislice. Ništa nije tražio” rekao je šef sigurnosti dvorane Lee Zeidman.

Utakmica je završila pobjedom domaæina 100-92, èiji je najbolji igraè, Blake Griffin, zabio 30 koševa uz po osam skokova i asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE