Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Portland potpisao iskusnog centra

Noæas poèinje nova NBA sezona, a uprave klubova koriste još nekoliko sati za slaganje svog rostera. Èelnici Portland Trail Blazersa su odluèili potpisati ugovor s argentinskim reprezentativcem, Fabriciom Obertom. Detalji ugovora nisu objavljeni.

Rijeè je o 35-godišnjem košarkašu koji æe mijenjati dvojicu igraèa zaustavljenih ozljedama, Grega Odena i Joela Przybillu. Oberto je protekle sezone nosio dres Washington Wizardsa, a prije toga bio je èlan Spursa, a igrao je i u Europi. Branio je boje Olympiacosa, Tau Ceramice i Pamese iz Valencije.

“Drago mi što smo doveli igraèa poput Fabricia u Portland, mislim da nam može puno pomoæi i pojaèati konkurenciju meðu visokim igraèima”, izjavio je GM ekipe, Rich Cho. “On je veteran koji ima iskustva u pobjeðivanju na meðunarodnoj i NBA razini.”

U NBA karijeri je Oberto na prosjeku od 3,2 poena i 3,5 skokova. Ima i jedan prsten prvaka iz 2007. godine, kojega je osvojio u dresu Spursa. U to je vrijeme bio njihov startni centar.

Uz to ima i olimpijsko zlato, koje je zajedno sa Manu Ginobilijem osvojio u Ateni 2004. godine. Èetiri godine kasnije u Pekingu je osvojio i broncu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE