Thursday, February 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Portland spreman razmijeniti Jamala Crawforda

Amerièki mediji prenose kako je vodstvo Portland Trail Blazersa voljno za razmjenu igraèa koja æe ukljuèivati Jamala Crawforda.

- Advertisement -

Zauzvrat žele paket koji æe ukljuèivati i izbor prve runde drafta ove godine. Potencijalni timovi koji se navode uz ovu razmjenu su Minnesota Timberwolvesi, Los Angeles Clippersi i Indiana Pacersi.

Izvor blizak situaciji navodi kako se u èetvrtak odigrao razgovor izmeðu Pacersa i Blazersa. Vijest je potvrðena te se govori o razmjeni u kojoj bi Indiana u Portland poslala A.J. Pricea i izbor prve runde ovogodišnjeg drafta. Takoðer, Pacersi imaju salary cap koji im omoguæuje ovu razmjenu bez veæih poteškoæa.

Pacersi su se zanimali za Crawforda još u prosincu kada je dotièni odluèio potpisati za Portland.

- Advertisement -

Za Pacerse je ovo rizièna situaciju uzimajuæi u obzir širinu igraèa koji izlaze na draft ove godine. Još je problem Crawfordov ugovor od 5 milijuna i opcija po kojoj iduæe sezone može raskinuti ugovor i postati slobodan igraè.

“Prvi tim koji Portlandu ponudi izbor drafta dobit æe Crawforda”, navodi izvor.

Crawford se u Portlandu nije snašao najbolje zbog raznih promjena u minutaži i ulogama na terenu, što zbog unapreðenja Nicolasa Batuma u startnog beka i poteškoæa u igri playmakera Raymonda Feltona. Crawford je ove godine na prosjecima od 14,3 koša i 3,8 asistencija za 26,8 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE