Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Portland spreman razmijeniti Jamala Crawforda

Amerièki mediji prenose kako je vodstvo Portland Trail Blazersa voljno za razmjenu igraèa koja æe ukljuèivati Jamala Crawforda.

Zauzvrat žele paket koji æe ukljuèivati i izbor prve runde drafta ove godine. Potencijalni timovi koji se navode uz ovu razmjenu su Minnesota Timberwolvesi, Los Angeles Clippersi i Indiana Pacersi.

Izvor blizak situaciji navodi kako se u èetvrtak odigrao razgovor izmeðu Pacersa i Blazersa. Vijest je potvrðena te se govori o razmjeni u kojoj bi Indiana u Portland poslala A.J. Pricea i izbor prve runde ovogodišnjeg drafta. Takoðer, Pacersi imaju salary cap koji im omoguæuje ovu razmjenu bez veæih poteškoæa.

Pacersi su se zanimali za Crawforda još u prosincu kada je dotièni odluèio potpisati za Portland.

Za Pacerse je ovo rizièna situaciju uzimajuæi u obzir širinu igraèa koji izlaze na draft ove godine. Još je problem Crawfordov ugovor od 5 milijuna i opcija po kojoj iduæe sezone može raskinuti ugovor i postati slobodan igraè.

“Prvi tim koji Portlandu ponudi izbor drafta dobit æe Crawforda”, navodi izvor.

Crawford se u Portlandu nije snašao najbolje zbog raznih promjena u minutaži i ulogama na terenu, što zbog unapreðenja Nicolasa Batuma u startnog beka i poteškoæa u igri playmakera Raymonda Feltona. Crawford je ove godine na prosjecima od 14,3 koša i 3,8 asistencija za 26,8 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE