Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Portland uspio, doveden Andre Miller

Portland Trail Blazersi uspijeli su u svoje redove dovesti iskusnog playmakera Andre Millera. Dogovor je danas potvrdio GM Blazersa, Kevin Pitchard.

Prema pisanju ESPN-a, Miller je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 21 milijun dolara. Garantirano mu je 14 milijuna te ima opciju za treæu godinu koju bi odradio za 7 milijuna dolara.

Uzbuðeni smo što smo uspijeli dovesti igraèa njegovog kalibra. On je jedan od željeznih igraèa lige koji unosi iskustvo u tim. Nadamo se da æe pomoæi unaprijediti naš mladi roster“, rekao je Pitchard.

Miller je za ovaj dogaðaj rekao: “Veoma sam uzbuðen jer su mi Trail Blazersi dali priliku i nadam se da æu im donijeti potrebno iskustvo kako bi ovaj mladi talentirani nukleus otišao korak dalje u lovu na prsten

Miller je svoju profesionalnu karijeru zapoèeo 1999. godine kada ga kao 8. izbor drafta biraju Cleveland Cavaliersi. U karijeri ima prosjeke od 14,6 koševa, 4,2 skoka, 7,4 asistencije i 1,38 ukradene lopte. U svojih 10 sezona odigrao je 815 utakmica, od èega 530 zaredom što je rekord meðu aktivnim igraèima. U karijeri je propustio samo 3 utakmice.

Statistika za prošlu sezonu: 16,3 koša, 4,5 skokova, 6,5 asistencija te 1,33 ukradene lopte u 82 utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE