Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis: “Carmelo zaslužuje srdačnu dobrodošlicu u Madison Square Gardenu”

U subotu će New York Knicksi ugostiti Oklahoma City Thunder te će to biti prvi povratak Carmela Anthonyja u Madison Square Garden nakon što je ovo ljeto poslan u Oklahomu. Iako je u New Yorku često bio pod medijskom paljbom te je veliko pitanje kako će biti primljen od strane navijača, Kristaps Porzingis i ostali Carmelovi bivši suigrači za njega imaju samo pozitivne riječi.

“Mislim da je Carmelo bio maksimalno profesionalan tijekom vremena kojeg je proveo ovdje u New Yorku, stoga ne vidim razlog zašto ga navijači ne bi dočekali puni ljubavi.” rekao je Latvijac Porzingis.

Na Porzingisovu izjavu nadovezao se i Courtney Lee.

“Morate ga respektirati zbog profesionalnosti i načina na koji se nosio s medijima prošle godine. Mislim da će ga navijači dočekati uglavnom pozitivno. Ne možete ga kriviti za to što je igrao najbolje što je mogao i što je ostavljao sve na terenu da pomogne svom timu pobijediti. Bilo to načinom koji su navijači željeli ili ne, on se natjecao iz noći u noć.”

Mnogi smatraju da je za procvat Knicksa zaslužan upravo Anthonyjev odlazak, no Porzingis ne misli tako.

“On je bio ovdje dugo vremena i njemu je također bilo teško. Trudio se činiti sve što je mogao da pobjeđuje, ali mu to jednostavno nije uspijevalo. Nije imao sve potrebne dijelove oko sebe da pobjeđuje. Znam da želi pobjeđivati. Da ne želi, ostao bi ovdje ili bi otišao negdje drugo, a ne u OKC, gdje ima šansu pobjeđivati.”

Dvoboj Knicksa i Thundera pogledajte u noći sa subote na nedjelju u 01:30 po našem vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE