Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis: Knicksi ne pomažu Carmelu Anthonyju

Kristaps Porzingis u razgovoru s novinarkom Maggie Gray pričao je o tome što misli o Knicksima i zalaganju Carmela Anthonyja kao lidera momčadi.

Porzingis , rookie New York Knicksa, smatra da momčad Knicksa treba više pomagati Carmelu Anthonyju koji pokušava kao lider momčadi da povuče teret ekipe Knicksa.

Dvadesetogodišnji Latvijac pun je riječi hvale za ovu zvijezdu te smatra da ne može sve sam:

„Trudi se biti pravi čovjek za ekipu. On je vođa i zaista pokušava biti istinski lider za nas i to mu ide od ruke.“, rekao je Porzingis te dodao: „Iskreno, osjećam se loše zbog činjenice da mi kao suigrači možemo i moramo mu pomagati na terenu. Sve radi za ekipu, skače, poentira, igra obranu. Zato smatram da bi trebali igrati približno njegovom nivou“.

Porzingis se dotakao i njemu najdražih NBA igrača spomenuvši Dirk Nowitzkog, Kobe Bryanta, Michael Jordana , te na pitanje novinarke što ga najviše raduje u pauzi između sezona Kristaps je naglasio kako se raduje razvoju svoje igre.

Knicksi su na 13. mjestu Istočne konferencije s omjerom 26-38 što je dosta bolje u odnosu na prošlu katastrofalnu sezonu. No, do kraja regularnog dijela sezone nema još puno utakmica i ako žele igrati NBA košarku nakon 16. travnja sve što trebaju je početi pobjeđivati utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE