Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis najbolji u pobjedi Knicksa, Nick Young presudio Oklahomi

Sinoć smo na rasporedu imali samo četiri utakmice na NBA parketima, domaćini su bili uspješniji tri puta, a jedini su Pelicansi uspjeli pobijediti u gostima. Russell Westbrook nastavlja igrati odlično, ali ostatak momčadi ga ne prati i Thunderi su upisali šesti poraz u posljednjih osam utakmica. New York je sjajnom igrom u posljednjoj četvrtini stigao do pobjede, dok je Denver na domaćem terenu svladao Bullse.

Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans 94:112

Pelicansi su ostvarili i treću pobjedu zaredom, petu u sezoni. Goste je s 21 poenom predvodio Tim Fraizer. Imao je i 14 dodavanja, pet skokova i tri ukradene. Zbog ozljede Anthony Davis imao je manju minutažu. Odigrao je samo 19 minuta, a upisao je 13 poena, tri skoka i tri blokade. Kod Hawksa najbolji je bio Dennis Schröder  s 14 poena, četiri skoka i sedam dodavanja. Ovo je Atlanti treći poraz zaredom.

New York Knicks – Portland Trail Blazers 107:103

Četvrta pobjeda Knicksa u zadnjih pet utakmica. Blazersi imaju četvrti poraz u zadnjih pet utakmica. Kristaps Porzingis s 31 poenom predvodio je New York do sedme pobjede u sezoni, šeste kod kuće. Dobar je bio i Derrick Rose s 18 poena, četiri skoka, pet dodavanja i dvije ukradene. Kod Blazersa najbolji je bio Damian Lillard s 22 poena, pet skokova, šest dodavanja i dvije ukradene.

Denver Nuggets – Chicago Bulls 110:107

Jamal Murray postigao je 24 poena i uhvatio šest skokova u pobjedi Nuggetsa nad Bullsima. Jusuf Nurkić je bio jako dobar s 14 poena, 14 skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Ovo je Denveru bila druga pobjeda zaredom. Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 35 poena, osam skokova, pet dodavanja i dvije blokade. Rajon Rondo bio je blizu triple-doublea, a upisao je 13 poena, 11 skokova i osam dodavanja.

Los Angels Lakers – Oklahoma City Thunder 111:109

Nick Young je pogodio tricu koje je donijela pobjedu Lakersima, petu kod kuće, osmu u sezoni. Young je imao 17 poena. Lakersi su imali dobru podršku s klupe, a najbolji je bio Jordan Clarkson s 18 poena, četiri dodavanja, tri skoka i četiri ukradene. Russell Westbrook je uobičajeno bio najbolji s 34 poena, 13 dodavanja, osam skokova i dvije ukradene. Ovo je bio Thunderima drugi poraz u nizu, a šesti u posljednjih osam utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE