Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis: Naši navijači su bolji od navijača Brooklyn Netsa

Da li postoji rivalstvo između Netsa i Knicksa? Naravno. Te dvije ekipe nekada je dijelila samo rijeka Hudson a sada je sa selidbom Netsa u Brooklyn to prestalo biti New York vs. New Jersey, te je postalo Brooklyn vs. Manhattan. Ipak, slabo je to rivalstvo van ovih geografskih razloga s obzirom da prednost imaju Knicksi u većini stvari – uspješniji su, veći su, popularniji su.

Rookie Knicksa Kristaps Porzingis također je svjestan rivalstva te je o tome poprilično otvoren: „Nekada kada vidim nekoga sa kapom Brooklyn Netsa, pitam ga što je to i savjetujem ga da promijeni to u kapu Knicksa. Ja znam da su naši fanovi bolji od fanova Brooklyna, ali to će biti dobra utakmica (utakmica koja se igra večeras od 1:00 u MSGu). Brooklyn nije tako dobar ove godine ali pokušati će da pobjede u rivalstvu isto onoliko koliko mi želimo da pobijedimo.“              

Kao fan Brooklyna, ne mogu da priznam kako su navijači Knicksa bolji, a to posebno čudi kada izlazi iz usta Porzingisa. Podsjetimo, fanovi Knicksa su ovo ljeto žestoko blatili izbore Phila Jacksona i na draftu (sami Kristaps) i u free agencyu, izbore koje sada hvale na sav glas. U svakom slučaju, treba priznati kako je New York još dugo vremena država Knicksa. Treba da se desi mnogo pozitivnog Brooklynu da bi se situacija promijenila, a trenutno bolju budućnost imaju na Manhattanu – imaju svoje pickove, imaju bolju budućnost što se igrača tiče a i po rezultatima se vidi kako oni imaju i bolju sadašnjost što se tiče igrača. Još jednom treba spomenuti kako se popularni Battle of the Boroughs odigrava večeras u Madison Square Gardenu od jedan sat poslije ponoći.

Latest Posts

NE PROPUSTITE