Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis svjestan kvalitete Knicksa

Mnogo je upitnika nad glavama navijača New York Knicksa zadnjih nekoliko sezona. Vjerojatno ni sama uprava slavne franšize ne zna u kojem smjeru žele ići, a problema nakon ove sezone imaju još i više.

Nakon što su u predsezoni doveli velika imena poput Derricka Rosea i Joakima Noaha, momčad nije ni približno ostvarila rezultate kakvima su se nadali. No, to nije previše začudilo ljubitelje lige, ali ni mladog Litavca Kristapsa Porzingisa.

Mislim da je bilo dosta lako reći iznutra da nismo toliko dobra ekipa. Možemo dobivati utakmice zbog talenta, ali to neće trajati zauvijek, točno se to i dogodilo“, izjavio je Kristaps.

Razumljivo je da nećemo osvojiti naslov, ali mogu reći da nismo tamo gdje bi željeli biti“, nadodao je.

Velika jabuka je ogromno tržište te je to svima dobro poznato kao i to da je Madison Square Garden jedna od najposjećenijih pozornica najjače košarkaške lige. Baš zbog toga se uprava boji odreći svojih najboljih igrača i ući u rebuilding oko zvijezde u usponu kao što je Porzingis.

Međutim, ako su franšize poput Los Angeles Lakersa i Boston Celticsa prihvatile taj postupak kako bi ponovno bile konkurente i vratile se u sam vrh lige, teško je naći dobro opravdanje Knicksima za uporno izbjegavanje istog.

Latest Posts

NE PROPUSTITE