Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis želi ostati u Knicskima

Jedna od najdisfunkcionalnijih franšiza zadnjih par godina, New York Knicksi, se, kako nam se čini ponekad, trudi da bude takva. Teško je predvidjeti šta će sljedeće izaći iz glave Zen Mastera  Phila Jacksona, a najviše gube fanovi ove izuzetno popularne franšize. Ti isti fanovi su preživjeli šok prije par tjedana kada je njihova naredna ‘velika stvar’ Kristaps Porzingis tweetala ime druge franšize (LA Clippersi su u pitanju), mada je isti odmah rekao da mu je Twitter nalog bio hakiran. Ipak, priče su se pojačale o mogućem odlasku Porzingisa, s obzirom da je propustio intervjue koji se daju na kraju sezone svake franšize.

Tu da ugasi vatru je došao brat Janis Porzingis, agent koji radi u agenciji koju vodi Andy Miller, agent Kristapsa. On je izjavio: „Kris želi ostati u New Yorku, tu se osjeća kao doma. Nema nikakvih upitnika oko toga. Jedina stvar koju želi od Knicksa je da sastave okolinu u kojoj bi se on mogao razvijati kao igrač te naposlijetku i pobijeđivati. Ako dođe do razmjene, on bi odigrao do kraja svoj ugovor  i otišao u free agency, spreman da bira svoju sudbinu.“              

Knicksi su inače dobili određeni interes za Porzingisa, koji se žalio na konfuziju od vrha do dna franšize, ali nije bilo nikakvih konkretnih primjera u medijima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE