Thursday, May 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzingis:”Trejdajte me ili se vraćam u Europu”

Ako ste pomislili da je priči o odlasku Kristapsa Porzingisa iz New York Knicksa odavno došao kraj – prevarili ste se. Predsjednik franšize iz New Yorka još uvijek nije zatvorio ovo poglavlje.

Predsjednik New York Knicksa Steve Mills bio je gost na forumu navijača u srijedu, a kada je dobio pitanje o Kristapsu Porzingisu rekao je da je Latvijac ucijenio klub i rekao da ‘ako ga ne trejdaju da odlazi natrag u Europu’.

– Kada je ušao u moju kancelariju u kojoj je bio i Scott (Perry, generalni menadžer), bez okolišanja je rekao: ‘Ne želim biti ovdje, neću potpisati novi ugovor, dajem vam sedam dana da me trejdate ili se vraćam u Europu – rekao je Mills.

Porzingis je možda rekao da će se vratiti u Europu, ali kad bi se vratio ne bi mogao igrati jer svi uvropski klubovi poštuju važeće ugovore koje igrači imaju u NBA, kao što to i NBA momčadi čine za sve važeče ugovore u europskim klubovima.

Dio u kome je rekao da neće potpisati novi ugovor s Knicksima, sasvim je druga stvar. Ali, prijetnja da će otići u Europu je prazna piča.

Millsova izjava je samo još jedan od načina da klub ispadne dobar pred navijačima, a da igrač koga su samo godinu ranije opisivali kao spasitelja još jednom ispadne loš momak. Sve je stvar percepcije.

Knicksi pred ovo ljeto imaju dovoljno prostora i novca za dobra pojačanja, a Porzingisu se smiješi maksimalan ugovor u Dallasu ako se dokaže treneru i čelnicima kluba, tako da zapravo nitko nije na gubitku. Opet, stvar je percepcije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE