Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Porzings: Želim igrati s Anthonyjem

Krilni centar New York Knicksa, Latvijac Kristaps Porzingis izjavio je kako se nada da će Carmelo Anthony ostati član Knicksa i nakon završetka ove sezone.

Momčad iz Madison Square Gardena treću sezonu zaredom neće vidjeti doigravanje, a to je sasvim dovoljan razlog da počnu kružiti priče kako će se njihova glavna zvijezda Anthony odreći svoje no trade klauzule te na ljeto napustiti “Veliku jabuku”. S 31 godinom na leđima, ovo mu je možda i posljednja prigoda da se priključi nekoj momčadi koja konkurira za naslov, a njegov odlazak može puno značiti i za rebuilding Knicksa te čišćenje salary capa s obzirom na to da bi Melo trebao zaraditi 50 milijuna dolara u naredne dvije sezone.

Očito je da želim da ostane, trebamo ga ovdje. Ja ga trebam ovdje. Ne želimo ga izgubiti,” izjavio je Porzingis, jedan od glavnih pretendenata za nagradu novaka godine te nadodao: “Želim učiti od njega. Ekipa ga treba da bi pobjeđivala. Bez njega bi to bilo mnogo teže, no ne brinem se previše oko toga jer sumnjam da će se tako nešto dogoditi. Anthony je odan igrač, voli New York i to je ono što je najvažnije.”

Još uvijek su nam u svježem sjećanju Anthonyjev bijes nakon saznanja da je GM Knicksa Phil Jackson na ovogodišnjem draftu kao 5. pick odabrao relativno nepoznatog Porzingisa. No, već nakon prvih nekoliko utakmica, Latvijac se pokazao kao sjajan igrač te je Anthony vrlo brzo promijenio ploču. Dojam je da se dvojac vrlo dobro slaže na parketu, što pokazuje i statistički podatak da New York Knicksi imaju +66 u svim minutama koje su zajedno odigrali.

Latest Posts

NE PROPUSTITE