Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Povratak Duranta, pobjeda Oklahoma Cityja

Nakon što je pauzirao dvije utakmice zbog ozljede koljena, u momèad Oklahoma Cityja se vratio najbolji igraè Kevin Durant i poveo suigraèe prema pobjedi.

Sa 114-109 je Oklahoma City na svom parketu pobijedila Golden State, a ponajbolji košarkaš današnjice je ubacio 28 poena uz sedam skokova. Njegova “desna ruka” Russell Westbrook je “iz sjene” obavio ostatak posla, pa je ogled završio sa 19 poena, sedam skokova i 13 asistencija. Taj dvojac je bio previše za Golden State koji se prvenstveno oslanjao na inspiraciju Stephena Curryja koji je ubacio 39 poena, odnosno, osobni rekord sezone.

Drugi je put u tjednu San Antonio pobijedio New Orleans i tako zadržao ne samo primat u Zapadnoj konferenciji, veæ u kompletnoj NBA ligi. Spursi imaju omjer 17-3, a New Orleans su ovom prilikom vrlo lako slomili sa plusom od 25 poena (109-84). Pobjedu manje i poraz više od Spursa imaju košarkaši Bostona koji su imali nešto žešæi trening na gostovanju kod New Jerseyja. Pobijedili su 100-75, a inaèe igraè s klupe, Nate Robinson, je bio prvo ime Celticsa. Ubacio je 21 poen, uz po šest skokova i asistencija.

Robinson je iskoristio neigranje prvog organizatora igre Bostona Rajona Ronda koji je tek nekoliko minuta prije poèetka ogleda poruèio treneru Docu Rivesru da ne može igrati zbog ozljede tetive koljena, ali i stopala.

Portland je bio u negativnom nizu od šest poraza, ali su u nedjelju na svom parketu doèekali Los Angeles Clipperse i pobijedili 100-91. Dobio je Portland boj na centarskim pozicijama, a Matthews, Battum i Camby su kombinirano ubacili 51 poen uz 35 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE