Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Povratak Farmara u Lakerse, D.J. Augustin u Torontu

Jordan Farmar, 27-godišnji američki košarkaš, vratio se kao slobodan igrač u Los Angeles Lakerse, klub koji ga je prije sedam godina izabrao na draftu.

Farmar je prošlu sezonu igrao u Turskoj, u Anadolu Efesu, gdje je ostvarivao prosjek od 13,8 poena, 3,6 skoka i 3,9 asistencije u euroligaškim utakmicama. Inače, prije nego li se otisnuo u Europu dvije je sezone Farmar bio član sadašnjih Brooklyn Netsa.

Na početku karijere Farmar je bio član Lakersa, pa je tako, barem minimalno, sudjelovao u dvostrukom osvajanju NBA naslova (2009. i 2010. godine), a uz Kobeja Bryanta i ostale je bio na prosjeku od 6,9 poena po utakmici uz 2,1 asistencije.

Od ostalih NBA vijesti recimo da je dosadašnji rezervni organizator igre Indiane D.J. Augustin kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor s Torontom vrijedan 1,26 milijuna američkih dolara.

Milwaukee je, pak, potpisao slobodnog igrača, argentinskog krilnog igrača Carlosa Delfina, koji je prošle sezone nosio dres Houstona (10,6 poena prosječno po ogledu). Za Delfina je ovo povratak u Bucske budući je tamo igrao od 2009. do 2012. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE