Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Povratak Ginobilija, ozljeda Iversona

Argentinski košarkaš San Antonija Manu Ginobili (32) odigrao je sinoæ svoju prvu utakmicu u dresu Spursa od 5. travnja kada je ozlijedio desni gležanj.

San Antonio je na domaæem parketu pobijedio Houston 99-85, a Ginobili je proveo na parketu 13 minuta i za to je vrijeme ubacio èetiri koša (šut iz igre 1/4).

“Dobar je osjaæaj biti ponovo na parketu. Više sam šutirao trice nego zapravo napadao protivnièki koš, ali ostalo æe doæi samo po sebi” rekao je Ginobili, koji je svoj jedini koš iz igre zabio iza linije za tri poena.

Istovremeno, dok se Ginobili oporavio od ozljede i vratio se na parkete, playmaker Memphis Grizzliesa Allen Iverson (34) morat æe prièekati još neko vrijeme za debi u dresu tog kluba.

Iverson, koji je u Grizzliese stigao ovog ljeta iz Detroit Pistonsa, ozlijedio je butni mišiæ lijeve noge na treningu prošle nedjelje i propustio je uvodnu predsezonsku utakmicu svoje momèadi na gostovanju kod Washingtona (pobjeda Washingtona 101-92).

“Nikad nisam imao ovakvu ozljedu, pa ne znam kad æu biti spreman za igru” rekao je Iverson koji u svojoj 13-godišnjoj NBA karijeri prosjeèno zabijao 27.1 koševa po utakmici.

Više o težini Iversonove ozljede trebalo bi se znati tijekom dana (srijeda) nakon prvih pretraga.

Latest Posts

NE PROPUSTITE