Tuesday, December 12, 2023

ZADNJE OBJAVE

Povratak Kenyona Martina u NBA?

Prema nekim izvorima kineska ekipa Xinjiang Flying Tigers za koju nastupa Kenyon Martin ozbiljno razmišlja o otpuštanju bivšeg All-Star igraèa koji bi se u tom sluèaju mogao vratiti u NBA brže nego što se oèekivalo.

Pravilo koje je kineska liga postavila pred poèetak ove sezone dozvoljava potpisivanje samo onih igraèa koji su slobodni tj. nemaju ugovor sa nekom od NBA ekipa te da im uz to ne mogu garantirati povratak u SAD kada doðe do prekida lockouta.

Tako su J.R.Smith, Wilson Chadler, Aaron Brooks te ostali igraèi koje je košarkaški ili veæ neki drugi motiv ponio u Kinu dužni odraditi ostatak kineske lige koja završava u ožujku.

Ozbiljne sankcije poput moguæeg gubitka utakmice glavni su razlog zašto se Martin još uvijek nalazi u rosteru Tigersa. No èelnici ekipe koja posjeduje najveæi budžet u Kini te koja je bila u pregovorima sa Kobe Bryantom frustrirani su igrom momèadi na poèetku sezone te su spremni testirati to pravilo.

Hoæe li Kenyon Martin pokrenuti lavinu povratka bivših NBA igraèa ili æe Tigersi biti primjer ostalima da se pravila treba pridržavati tek nam preostaje vidjeti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE