Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

Povratak na mjesto sreće

Pacersi se vraćaju na staru provjereno dobru stvar. Gospodin Larry Bird je odlučio vratiti Lancea Stephensona u Indianu!

Bird je nagradio Lancea s trogodišnjim ugovorom u vrijednosti od 12 milijuna dolara. “Ćaća” Larry mu je dao garantirane prve dvije godine ugovora, dok u trećoj Pacersi imaju team opciju.

Lance ili Born Ready je na draftu 2010. godine biran od strane Pacersa kao 40. pick i rookie ugovor je odradio u dresu Indiane. U ljeto 2014. godine je potpisao dugogodišnji ugovor s Hornetsima gdje se nije proslavio i brzo su ga prodali u Memphis. Njega su novci očito malo promijenili i karijera mu je otišla nizbrdo, te se zadnje dvije sezone preko Pelicansa i Timberwolvesa pokušao vratiti u ligu što mu je očito uspjelo.

Najsvjetlije trenutke karijere proživio je u dresu Pacersa s kojima je u tri sezone igrao u doigravanju i izgubio dva Finala Istočne konferencije od Heata, a proslavio se zavodljivim potezom na LeBronu Jamesu.

U dresu Pacersa je igrao košarku života, a prosječno je bilježio 12,3 poena, 6 skokova, 4,2 asistencije i 1 ukradenu loptu. Četiri lijepe i uspješne godine se teško zaboravljaju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE