Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Povrijeðeni Yi završio za ovu godinu

Washington Wizardsi, trenutno pretposljednja momèad na Istoku u ovoj kalendarskoj godini više neæe moæi raèunati na usluge kineskog krilnog košarkaša, Yia Jianliana.

Naime, bivši košarkaš Netsa, koji je u ljetnoj stanci preselio u glavni grad SAD-a, se u prvoj èetvrtini sinoænje utakmice protiv Lakersa ozlijedio. Rijeè je o povrijedi desnog koljena i nakon pregleda magnetske rezonance je od strane lijeènièke službe Wizardsa utvrðeno kako æe morati odmarati izmeðu dva do èetiri tjedna.

23-godišnji Kinez je ovu godinu završio sa prosjekom od 6,7 poena i 3,6 skokova po utakmici.

Wall i Blatche upitni za Netse

Spomenimo još to kako trener Wizardsa, Flip Saunders u noæašnjem  susretu protiv Netsa najvjerojatnije neæe moæi raèunati i na Johna Walla te Andraya Blatchea, dok je od prije poznato kako zbog problema sa koljenom neæe igrati i Josh Howard.

Prvi izbor ovogodišnjeg drafta ima problema s desnim koljenom. Eventualni propust sljedeæe utakmice bi mu mogao biti veæ deveti u njegovoj premijernoj sezoni, što zbog problema sa lijevom nogom, a što sa spomenutim desnim koljenom. Na drugoj strani Blatche ima upalu lijevog koljena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE