Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prati NBA-Croatia.com na Twitteru!

Sigurno ste veæ èuli za Twitter.com? Znate ono kad Shaquille O’Neal u vrijeme 10-minutne pauze napiše svojim fanovima: “Odigrao sam loše, biti æe bolje“. Nešto u tom stilu ili Villanueva koji je lijepo uredio svoj Twitter raèun, gdje provodi najviše vremena kada je na mobitelu. Da, to je onaj èudesni Twitter.

Ljudi su ga nekako htjeli usporediti s Facebookom koji je trenutno daleko najpopularnija internetska socijalna mreža koja nudi i mnoštvo aplikacija na jednom mjestu. Naravno usporedba nije moguæa, jednako kao što recimo nije moguæa usporedba novih igraèa s Jordanom, ali Twitter je nekako u rangu današnjeg Kobea Bryanta.

Rijeè je o internetskom sustavu koji omoguæava svakome da na najbrži naèin obavijesti sve koje zanima što se dogaða oko njega. Prilagoðen je za mobilne ureðaje, a još brže možete ga provjeriti i putem interneta te je stoga naš portal odluèio da se prebaci na još jedno “internetsko èudo“.

Sve što morate napraviti da bi nas pratili je stvoriti vlastiti Twitter raèun i otvoriti www.twitter.com/nbacroatia te kliknuti follow. Tako æete na najbrži moguæi naèin moæi saznati sve o našem portalu. Imat æete sve obavijesti na jednom mjestu odnosno na vašem Twitteru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE