Thursday, October 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Prati NBA-Croatia.com na Twitteru!

Sigurno ste veæ èuli za Twitter.com? Znate ono kad Shaquille O’Neal u vrijeme 10-minutne pauze napiše svojim fanovima: “Odigrao sam loše, biti æe bolje“. Nešto u tom stilu ili Villanueva koji je lijepo uredio svoj Twitter raèun, gdje provodi najviše vremena kada je na mobitelu. Da, to je onaj èudesni Twitter.

- Advertisement -

Ljudi su ga nekako htjeli usporediti s Facebookom koji je trenutno daleko najpopularnija internetska socijalna mreža koja nudi i mnoštvo aplikacija na jednom mjestu. Naravno usporedba nije moguæa, jednako kao što recimo nije moguæa usporedba novih igraèa s Jordanom, ali Twitter je nekako u rangu današnjeg Kobea Bryanta.

Rijeè je o internetskom sustavu koji omoguæava svakome da na najbrži naèin obavijesti sve koje zanima što se dogaða oko njega. Prilagoðen je za mobilne ureðaje, a još brže možete ga provjeriti i putem interneta te je stoga naš portal odluèio da se prebaci na još jedno “internetsko èudo“.

Sve što morate napraviti da bi nas pratili je stvoriti vlastiti Twitter raèun i otvoriti www.twitter.com/nbacroatia te kliknuti follow. Tako æete na najbrži moguæi naèin moæi saznati sve o našem portalu. Imat æete sve obavijesti na jednom mjestu odnosno na vašem Twitteru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE