Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dana Šarić:”Dario nas je zeznuo, otišao je u Ameriku, a trebao je biti čovjek na viljuškaru”

Novinar Večernjeg lista Dražen Brajdić krenuo je pisati članak o Dani Šarić, sestri Darija Šarića. Kako Dana ne voli pretjerano medije javio se njen stariji brat, Dario Šarić.

– Žao mi je što Dana nije ispunila svoje košarkaške snove, što nije dobila pravu priliku jer košarka je njena velika ljubav, no kako mene nema od rujna do svibnja, ona pomaže ćaći i materi. Zapravo, ona je zlatna kćer jer ocu pomaže u firmi oko knjigovodstva, organizira odlaske i dolaske kamiona, a materi pomaže oko apartmana.

Kada ovo čitate, a znate koliko Dario zarađuje, ali i to da bi za koju godinu mogao potpisati i ugovor od nekoliko desetina milijuna dolara, zacijelo se zapitate pa zašto se Šarići uopće toliko muče? No, to su ljudi koji su naprosto naučili raditi i svoj život drugačije ne mogu ni zamisliti pa tata Predrag, kojeg smo dobili za volanom kamiona, ističe:

– Ja ne želim držati govore okolo niti piti litru vina ujutro i navečer. Ja volim kada imam obveza, a oduška si dam eventualno preko vikenda. No, kako ja već imam 59 godina pa će uskoro i mirovina, ja ću firmu ostaviti Dani na upravljanje. Uostalom, ona to i sada već jako dobro radi. Izdaje račune, organizira utovar i istovar, a kada treba, vozi i viljuškar. Kada Dario dođe iz NBA, i on se nađe na utovaru. Eto, čim je došao u Šibenik, pitao je ima li što raditi. No, neka se malo odmori ispijajući kave i gledajući u more, pa onda neka krene.

A baš tu, gdje ju otac opisuje kao nevjerojatno vrijednu kćer, u priču nam se uključila i sama Dana, koja se okrenula prema Dariju i sa smiješkom rekla:

– Dario nas je sve zeznuo. Otišao je u Ameriku, a on je trebao biti čovjek na viljuškaru.

Cijeli članak pročitajte na: https://m.vecernji.hr/sport/slavni-hrvat-zara-uje-milijune-a-iznenadit-cete-se-kad-vidite-sto-vozi-njegov-otac-1313681

Latest Posts

NE PROPUSTITE