Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Bogdanović solidan u porazu Netsa, pobjede Mavericksa, Grizzliesa i Blazersa

Sinoć su na NBA parketima odigrane četiri pripremne utakmice. Domaćini su dominirali na svojim parketima dok su jedino Blazersi uspjeli izvući pobjedu na gostovanju, nakon produžetaka.

Miami Heat – Brooklyn Nets 121:100

Heat je u ovom susretu došao do pobjede zahvaljujući odličnoj trećoj četvrtini koju su uspjeli pobijediti 38:17. U toj četvrtini nadoknadili su i zaostatak od četiri poena, a najbolji igrač Heata je bio Hassan Whiteside s 21 košem, 14 skokova i četiri blokade.

Također treba izdvojiti i Gorana Dragića koji je postigao 17 koševa te podijelio 11 dodavanja. U redova Netsa najbolji strijelac je bio Jeremy Lin sa 16 koševa. Bojan Bogdanović je imao 13 koševa uz šut 4-8, od toga 3-4 za tri.

Memphis Grizzlies – Philadelphia 76ers 121:91

U susretu u kojem nije nastupio Dario Šarić Memphis je stigao do visoke pobjede nad 76ersima. Troy Williams u redovima Memphisa postigao je 22 koša, te je još uhvatio sedam skokova. Mike Conley ga je pratio sa 17 koševa i šest dodavanja.

Philu je predvodio igrač kojeg su napokon dočekali, Joel Embiid, koji je imao 13 koševa uz šut 3-7, te je još imao i pet skokova.

Dallas Mavericks – Oklahoma City Thunder 114:109

U prvoj utakmici Dirka Nowitzkog ove sezone, Dallas je uspio pobijediti na domaćem terenu Oklahomu. Nowitzki je postigao 8 koševa, a najraspoloženiji je bio Dwight Powell sa 16 koševa i sedam skokova.

Andrew Bogut je bio dobar u obrani, 11 skokova i tri blokade, a usput je imao i tri dodavanja te četiri koša. Ersan Ilyasova je imao 19 koševa i 11 skokova u redovima Oklahome.

Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers 106:109 (OT)

Damian Lillard je postigao 30 koševa, te tako pomogao svojim Blazersima da dođu do pobjede nad Lakersima u produžetku. Ivica Zubac nije nastupao u ovoj utakmici, a najraspoloženiji kod Lakersa je bio Jordan Clarkson s 15 koševa, dok je Julius Randle imao 13 koševa, 13 skokova.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE