Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Dobra partija Howarda, pobjede Spursa, Knicksa i Jazza

Sinoć je odigrano šest utakmica NBA predsezone.

Charlotte Hornetsi su ugostili talentiranu ekipu Minnesota Timberwolvesa i slavili s 98:86. Kod „Vukova“ je najefikasniji bio Zach LaVine s 30 poena i 4 skoka, a kod slavljenika je Frank Kaminsky ubacio 17. Legitimni kandidat za novaka godine, Kris Dunn, ponovno nije briljirao pa je uz šut 2/12 ubacio samo 6 poena za 26 minuta na parketu.

Kawhi Leonard odigrao je odličnu utakmicu u Motor Cityju protiv domaćih Detroit Pistonsa. U pobijedi 86:81 ugradio je svojih 20 koševa i 9 skokova, dok je s druge strane double-double učinak ostvario Andre Drummond postigavši 17 koševa uz 13 skokova.

Atlanta Hawksi su ugostili branitelje naslova, Cleveland Cavalierse, koji su igrali bez ijedne zvijezde. To je iskoristio Dwight Howard pa se domaćim navijačima predstavio u pravom svijetlu. Zabio je 26 poena i ulovio 8 skokova za 24 minute igre. S druge je strane omaleni Kay Felder ponovno pokazao kako prvaci mogu ozbiljno računati na njega jer je zabio 15 koševa i upisao 6 dodavanja. Hawksi su slavili 99:93.

Napetu smo utakmicu mogli pratiti u „Velikoj Jabuci“ gdje su New York Knicksi dočekali Washington Wizardse. Knickse je do pobijede 90:88 predvodio Carmelo Anthony s 19 poena i 4 skoka, a kod gostiju je najefikasniji bio Bradley Beal s ubačenih 17 koševa.

Sacramento Kingsi su na domaćem terenu odmjerili snage protiv izraelske momčadi Maccabi Haife. Izraelci nisu pružali velik otpor pa su lako pokleknuli 135:96. U redovima Kingsa najviše se istaknuo Ben McLemore s 18 ubačaja, a kod gostiju je Amit Simhon postigao jedan manje.

U Los Angelesu su se sastali domaći Clippersi i gostujući Utah Jazz. Gosti su u tijesnoj završnici slavili 96:94, a najzaslužniji je bio Rodney Hood sa 17 koševa. Kod domaćina je Chris Paul zabio 14 poena uz 5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE