Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: LeBron odličan, Teletović pogodio šest trica

Jučerašnji dan nam je donio šest predsezonskih utakmica, a dvije su se igrale u nama pogodnom terminu.

Prvi susret je odigran u Pekingu između Sacramento Kingsa i Brooklyn Netsa, dvije ekipe koje sudjeluju u turneji po Kini. Netsi su nakon produžetka pobijedili Kingse rezultatom 129:117, a najbolji kod Netsa bio je Mirza Teletović s 22 poena (6/9 trica) i 4 skoka dok je odličan bio i naš Bojan Bogdanović s 11 koševa i 3 asistencije. U produžecima ej vrhunski odigrao mladi centar Netsa Mason Plumlee koji je na kraju susret završio s 18 poena uz šut 7/10. Kod Kingsa je 22 poena zabio Ben McLemore, a solidnu all-around rolu je odigrao Rudy Gay koji je zabio 21 poen, uz 7 skokova I 5 dodavanja.

Prva internacionalna utakmica odigrana je u Washingtonu, a Wizardsi su na krilima Otta Portera (19 poena, 8 skokova, 4 dodavanja) i Kevina Seraphina došli do pobjede protiv Maccabija (101:95). Wizardsi su utakmicu odigrali bez Piercea, Nena, Beala, a John Wall je ostao na klupi nakon odigrane prve četvrtine.

Orlando je u okršaju protiv brazilskog Flamenga slavio 106:88, a istaknuo se atletični rookie Aaron Gordon koji je zabio 15 poena, uz 9 uhvaćenih skokova. Double-double učinak je upisao centar Nikola Vučević koji je zabio 20 poena, uz 11 skokova i odličan šut 8/12.

U derbiju večeri Cleveland Cavaliersi su svladali Indiana Pacerse 98:93 i tako još uvijek ostali neporaženi u predsezoni (4-0). Dominirao je LeBron James koji je za 23 minute zabio 26 poena uz šut 9/12. Kod Pacersa je najviše zabio šuter Chris Copeland (16 poena), a naš reprezentativac Damjan Rudež nije se iskazao te se nije upisao u strijelce za 19 minuta na parketu (šut 0/6).

U susretu Boston Celticsa i Toronto Raptorsa je pao prvi šut za pobjedu u predsezoni; Lou Williams, novi igrač Toronto Raptorsa, je u zadnjoj sekundi zabio trojku za pobjedu 92:89. Raptorse je u poenima predvodio Jordan Hamilton (16), dok je kod Celticsa najbolji bio Marcus Thornton sa 17 zabijenih poena.

Izvještaj susreta Pistonsa i Hornetsa je napisao kolega Ivan Kuštra kojeg možete pročitati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE