Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Odlični Love i Davis, Oklahoma do pobjede bez Duranta

U novoj predsezonskoj večeri odigrano je pet utakmica, a briljantne partije su danas otišle na stranu visokih krila.

Knicksi su nakon kriminalne šuterske utakmice protiv Raptorsa odlučili da će ovaj put neko i zabit više od deset poena. Vođeni Carmelom Anthonyjem, najefikasnija sa 17 poena kojima je dodao 7 skokova i 3 asistencije, svladali su 76erse 84:77. Klupa Knicksa odradila je odličan posao s ukupno 43 poena, a 14 je zabio Jason Smith kao najbolji među njima. U redovima 76ersa se iskazao Nerlens Noel s 12 poena, 11 skokova i 3 asistencije za 34 minute, a rookie K. J. McDaniels je pridodao 8 poena i 3 skoka za 28 minuta.

Bez glavnih poluga Cavaliersi su svladali Buckse 106:100. Igrali su bez LeBrona Jamesa i Kyriea Irvinga, pa je sve palo na leđa Kevina Lovea koji je isporučio 25 poena za 21 minutu, a odličan je bio Dion Waiters s 23 poena uz šut 8/13. Buckse je vodio Jabari Parker s 18 poena, a s klupe su dobro reagirali O. J. Mayo i John Henson s po 13 poena, te Jared Dudley s 15 poena. Eksperiment s “Greak Freakom” na mjestu razigravača nije najbolje prošao, završio je s nula asistencija.

Povratak centra Hawksa Ala Horforda donio je i pobjedu protiv Miami Heata. Horford je zabio samo 2 poena za 11 minuta, ali vrhunsku partiju su odigrali Paul Milsap s 23 poena i Kyle Korver sa 17 poena i pet pogođenih trica. Kod Heata je najbolji bio dvojac WadeBosh koji su kombinirano zabili 38 poena.

New Orleans Pelicanse je do druge pobjede u predsezoni vodio Anthony Davis koji je zabio 25 poena, uz 8 skokova i odličan šut 9/11. Dobru rolu je odigrao i Jimmer Fredette koji je za 19 minuta na parketu zabio 15 poena. Kod Rocketsa, koji su igrali bez Jamesa Hardena i Dwighta Howarda, nitko nije zabio više od 13 poena.

Zadnju utakmicu večeri su odigrali Oklahoma City Thunder i Memphis Grizzliesi, a pobjedu su odnijeli domaćini koje je predvodio Russell Westbrook s 14 poena i 12 dodavanja, dok su se za poene pobrinuli centar Steven Adams (22 poena) i bek Jeremy Lamb (23 poena). Još je briljirao i šuter Anthony Morrow koji je zabio 19 poena za 23 minute na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE