Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Pelicansi bolji od Heata

Sinoć je u KFC Yum! Centeru, u Louisvilleu odigrana prva predsezonska NBA utakmica, a igrali su Miami Heat i New Orleans Pelicansi. Budući da prijenosa utakmice nije bilo, fanovi željni prave košarkaške akcije utakmicu su mogli pratiti samo preko Twittera i objava onih koji su nazočili utakmici.

Utakmica je završena pobjedom Pelikana 98:86, a glavne zvijezde na obje strane poput Chrisa Bosha, Dwyanea Wadea i Anthonyja Davisa bile su vrlo suzdržane ili su imale lošu večer. Tako je Bosh utakmicu počeo sa dva šuta koja je Davis lagano blokirao, a on i Wade su kombinirano šutirali 5/20 za ukupno odigranih 45 minuta. Ovoljetna akvizicija Heata Luol Deng odigrao je 25 minuta te postigao 4 poena (šut 2/7), uz 3 skoka, 1 dodavanje i dvije ukradene lopte. Najbolji kod Heata bio je krilni igrač James Ennis s 17 poena i 6 skokova, a solidnu utakmicu odradili su Shawne Williams, i veteran Danny Granger koji su ubacili po 12 poena.

Pelicansi su put prema pobjedi trasirali u drugoj četvrtini koji su dobili 28:17, i Heat se do kraja utakmice nije uspio vratiti. Davis i Omer Ašik ukupno su odigrali samo 17 minuta, dovoljno da kombinirano skupe 4 blokade i 7 poena. Kao i kod Heata najveći broj minuta dobili su igrači s klupe a briljirao je pomalo zaboravljeni Jimmer Fredette ss 17 poena (trica 3/4),  dobar je bio i oporavljeni Ryan Anderson s 12 koševa kao i još jedan šuterski specijalist Luke Babbit koji je ubacio 5 trica za ukupnih 15 poena.

Utakmice predsezone nastavljaju se večeras obračunima Clevelanda i Maccabi Tel Aviva, te Toronta i Sacramenta. Najzanimljivije trenutke utakmice New Orleansa i Miamija možete pogledati ovdje

Latest Posts

NE PROPUSTITE