Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Raspoloženi Miles, Smith blizu triple-doublea

Predsezonske NBA utakmice se bliže kraju, sinoć su odigrane samo tri.

Indiana Pacersi su došli do gostujuće pobjede protiv Charlotte Hornetsa, bilo je 88:79, u utakmici u kojoj su starteri Pacersa dobili punu minutažu, a za Hornetse nisu igrali Lance Stephenson i Kemba Walker. Kod Pacersa za koje nisu igrali George Hill i David West najbolji su bili C.J. Miles s 23 poena i Luis Scola s 15, dok je naš Damjan Rudež ubacio jednu tricu za 15 provedenih minuta na parketu. Kod domaćina najbolji pojedinci bili su Brian Roberts s 19 i Al Jefferson s 15 koševa.

Pistonsi su u svojoj dvorani, u efikasnoj utakmici pobijedili Sixerse 109:103. Obje ekipe imale su po šestoricu igrača koji su ubacili dvoznamenkasti broj poena. Kod Pistonsa najbolji strijelci bili su Kyle Singles s 19, Caron Butler s 18 koševa, a po 17 su ubacili Cartier Martin i Josh Smith koji je ostvario još i 10 skokova i 7 asista.  Kod Pistonsa najefikasniji je bio Henry Sims sa 17 poena, 15 je dodao Chris Johnson, a 14 su ubacili Alexey Shved i Hollis Thompson.

Za razliku od utakmice u Detroitu ona u Los Angelesu između Dallasa i Pelicansa bila je sve samo ne efikasna. Pelicansi su na kraju slavili 88:85. Rick Carlisle je odlučio odmoriti sve glavne vedete Dallasa, dok je Monty Williams utakmicu započeo sa starterima ali nitko osim Erica Gordona nije dobio veću minutažu. Za New Orleans 14 poena je ubacio Tyreke Evans, Anthony Davis je utakmicu završio s 13 košava, a 12 poena su ubacili  Gordon i Ryan Anderson. Za Dallas Guy Mekel je imao lijep učinak od 17 poena i 8 asistencija, Jae Crowder je ubacio 14 koševa, a Charlie Villanueva 13.

Latest Posts

NE PROPUSTITE