Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Real bolji od Oklahome, igrali Rudež, Hezonja i Bender

Trećeg dana predsezone odigrano je sedam susreta.

Real Madrid – Oklahoma City Thunder 142-137 (OT)

U uzbudljivoj utakmici odigranoj u Madridu, domaćini su bili bolji od Oklahome City Thundera u produžetku rezultatom 142-137. Oklahoma je u zadnjim trenutcima utakmice kontrolirala susret i imala prednost od tri koša razlike. No, onda Oklahoma gubi loptu promašenog slobodnog bacanja a Sergio Llull hladno pogađa za izjednačenje.

Treba naglasiti kako u ovom susretu Russell Westbrook je imao manju minutažu, a Steven Adams je zbog ozljede napustio susret. Madriđani su pogodili 20 trica u ovoj utakmici.

Najbolji pojedinci u dresu domaćina su bili Sergio Llull s 22 koša i devet dodavanja, te Jaycee Carroll s 24 koša.

Orlando Magic – Memphis Grizzlies 97-102

Memphis Grizzliesi su pobijedili u ovom susretu rezultatom 97-102. Ekipu nije predvodio drugi najplaćeniji igrač lige Mike Conley, nego Wade Baldwin s 15 koševa i pet skokova. Orlando je imao puno problema s izgubljenim loptama, a u tome je i sudjelovao Mario Hezonja koji je imao čak četiri. Hezonja je odigrao nešto više od 20 minuta, te je uspio pogoditi samo jedan šut (1-5), za tri. Damjan Rudež je odigrao solidnu utakmicu u kojoj je imao šut 3-3, te 2-2 za tri za ukupno osam koševa.

Najbolji u redovima Orlanda bio je Francuz Evan Fournier s 18 koševa.

Chicago Bulls – Milwaukee Bucks 91-93

Dwyane Wade i Rajon Rondo su debitirali u dresu Chicago Bullsa protiv svojih rivala u diviziji Milwaukee Bucksa, a završilo je tijesno rezultatom 93-91 za goste. Glave zvijezde Chicaga Jimmy Butler, Wade i Rondo su dobile smanjene minutaže. Od ove trojke Rondo je odigrao najviše te je pokazao koliko će značiti ekipi Bullsa svojima razigravanjem. Imao je sedam dodavanja ali i pet izgubljenih lopti. Najraspoloženiji u ekipi Bullsa bio je Taj Gibson s 11 koševa i 12 skokova.

Mladu i talentiranu ekipu Bucksa predvodili su Greg Monroe s 15 koševa i 9 skokova, Michael Carter Williams s 10 koševa, 11 skokova i 6 dodavanja. Također treba spomenuti i Mirzu Teletovića koji je s klupe ubacio 10 koševa.

Dallas Mavericks – Charlotte Hornets 95-88

Seth Curry, mlađi brat MVP-a Stepha Curryja predvodio je ekipu Mavericksa s 20 koševa do pobjede nad Hornetsima 95-88 uz šut za tri 5-6. Njegov kolega Harrison Barnes koji je dobio bogat ugovor i nije baš briljirao te je imao šut 1-10. Za Dallas nije nastupao Dirk Nowitzki.

U ekipi Hornetsa najbolji pojedinac je bio Frank Kaminsky s 14 koševa i sedam skokova.

Toronto Raptors – Denver Nuggets 106-108

U susretu odigranom u Calgaryju, gosti predvođeni Jusufom Nurkićem su bili bolji. Nurkić je predvodio momčad s 15 koševa i 10 skokova, a uz njega najbolji je bio još i Nikola Jokić s 12 koševa i šest skokova. Nakon uvodne pobjede nad Warriorsima tijekom Kanadske turneje, Raptorsima nije bilo dovoljno ni 20 koševa te devet skokova Jonasa Valanciunasa, koji je to sve uradio u nešto manje od 20 minuta.

S klupe je jako dobar bio i Terrence Ross s 23 koša.

Phoenix Suns – San Antonio Spurs 91-86

U prvom susretu nakon odlaska Tima Duncana Spursi su u Arizoni izgubili susret od domaćina Phoenix Sunsa. Nastupio je i Dragan Bender ali nije imao nikakva učinka. Njegov šut je bio 0-4. Najbolji u dresu Sunsa bio je Devin Booker, njihova mlada nada od kojeg se očekuje puno ove sezone s 19 koševa.

S druge strane u ekipi Spursa koji su bili bez Tony Parkera, Pau Gasola, Manu Ginobillija, LaMarcusa Aldridgea,  predvodio ih je njihov najbolji igrač Kawhi Leonard sa 17 koševa.

Portland Trail Blazers – Utah Jazz 98-89

Damian Lillard je i ovaj put bio najbolji pojedinac u dresu Blazersa. Ovoga puta u pobjedi nad Jazzerima ubacio je 16 koševa te podijelio pet asistencija. Uz njega još je bio dobar i Allen Crabbe s 15 koševa i četiri dodavanja.

U dresu Jazza najbolji je bio Gordon Hayward sa 17 koševa te Derrick Favors s 14 koševa i devet skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE